Afvallen door middel van beweging

 

 

 

Hoe iemand het makkelijkst afvalt is natuurlijk per persoon verschillend. Naast gezonde voeding is beweging vaak erg belangrijk om snel resultaat te boeken. Natuurlijk hoef je niet direct 5 keer in de week naar de sportschool maar er zijn genoeg manieren om tussendoor even gauw te bewegen.

 

 

 

Fietsen

 

Geen zin om naar de sportschool te gaan? Wel dagelijks naar de winkel met de auto? Probeer dan eens om dagelijks naar de winkel te gaan fietsen. Op de fiets verbrand je namelijk ook calorieën en je bespaard hiermee ook nog eens benzine kosten! Fietsen zelf is niet ontzettend inspannend maar toch erg goed voor je.

 

 

 

Oefeningen

 

Doe tussen je dagelijkse bezigheden door een aantal oefeningen zoals squads, crunches of push ups. Oefeningen hoef je niet zo vaak te doen dat je er kapot van bent. Heb je wat tijd over en ben je in de gelegenheid een aantal squads te doen? Gewoon doen! Elke keer dat jij extra beweegt verbrand je calorieën.

 

 

 

Calorieën verbranden

 

Er zijn ook dingen in het dagelijkse leven die ervoor zorgen dat jij calorieën verbrand, zo verbrand je bijvoorbeeld veel calorieën door met je kinderen te gaan spelen. Of wat dacht je van een romantische avond met je partner? Kijk hier hoeveel calorieën je daarmee verbrand! Ook even rennen naar de bus of een stukje joggen met de hond om de hond even te laten rennen is goed voor de verbranding van calorieën.

 

 

 

Word lid van een sportvereniging, sportclub of sportschool

 

Heb jij altijd al een bepaalde sport willen doen? Twijfel dan niet langer en word gewoon lid van de club of vereniging. Als je lid bent van een vereniging, club of sportschool dan heb je toch een stok achter de deur!